Hoppa till innehåll

Gratis UNO för Playstation

Gratis UNO för Playstation

Gratis UNO för Playstation är ett grymt sätt att spela det klassiska spelet, antingen ensam eller mot upp till tre vänner lokalt. Du kan även chatta med dina vänner via video och dela den roliga upplevelsen tillsammans. Temasystemet gör det enkelt att byta ut gränssnittet och grafiken i spelet så att det passar din smak. Detta är absolut ett spel du inte vill missa!

Matcha korten antingen efter färg eller värde och spela handlingskort för att ändra förutsättningarna för spelet. Tävla om att tömma din hand före dina motståndare i det klassiska spelläget, eller anpassa din upplevelse med husregler för att se till att du och dina vänner aldrig spelar samma spel två gånger! Och gör dig redo för något nytt med aldrig tidigare visade temakort som verkligen förändrar ditt sätt att spela spelet!

Fakta om UNO för Playstation

Gratis UNO för Playstation är ett onlinespel som stöder upp till fyra onlinespelare med PS Plus. Spelet kan spelas offline, men du måste ha PS Camera eller Singstar-mikrofon för att kunna använda det. 1-4 spelare DUALSHOCK 4-vibration Gratis UNO för Playstation fungerar på alla Playstation-konsoler.

Vad är det för licens på UNO för Playstation

Gratis UNO för Playstation är ett licensavtal mellan användaren och leverantören. Det ger användaren rätt att nedladda och använda programvaran på två PS4-system. Inloggning på PlayStation Network krävs inte för att du ska kunna använda detta på ditt primära PS4-system, men behövs för användning på annat PS4-system.

Vilken Playstation platform behöver jag?

Gratis UNO för Playstation är ett spel som är tillgängligt för PS4 och PS5. Senaste systemprogramvaran krävs för att spela Gratis UNO på PS5. Om du redan har detta spel från PS4-systemet kan du uppgradera det till PS5-systemet gratis. Funktioner som finns i Gratis UNO för Playstation inkluderar multiplayer-stöd för upp till 10 spelare, chattsupport, anpassad matchmaking, privatläge, turneringsläge och ”party time”.