Hoppa till innehåll

Uno Classic Online för Windows 11

UNO för pengar med vännerna!

Uno Classic Online för Windows 11 är ett roligt och lättspelat spel som alla kan njuta av. Målet med spelet är att vara den första spelaren som blir av med alla sina kort. Uno Classic Online för Windows 11 kan spelas med två till fyra spelare och är bäst för åldrar från sju år och uppåt. Spelet spelas med en grundlek av Uno-kort plus två jokrar. Till att börja med får varje spelare sju kort med framsidan nedåt. De återstående korten placeras med framsidan nedåt i mitten av spelarna för att bilda en dragstapel. Det översta kortet i draghögen vänds om för att börja spelhögen.

Installation

Uno classic online är ett klassiskt UNO kortspel för Windows 11. Du kan installera appen på upp till tio Windows 10-enheter. Spelets funktioner inkluderar bland annat

  • Spela Uno online med vänner eller mot AI
  • Privata och offentliga rum
  • Chatta med andra spelare
  • Anpassningsbara regler
  • Ledartavlor
  • Snabbt spelande.
  • Ungefärlig storlek 27,14 MB

Med appen Uno Classic Online kan du också skapa ett privat spel eller gå med i ett offentligt spel. Uno classic online låter dig också chatta med andra Uno-spelare.

Uno Classic Online är ett gratis spel och har inga köp i appen. Om du gillar att spela Uno kommer du att känna igen Uno Classic Online.

Vilka systemkrav finns för Uno Classic Online för Windows 11

Uno Classic Online för Windows 11 är ett spel som kan spelas på en dator med operativsystemet Windows. Spelet kräver Windows 10 version 17763.0 eller senare och en Xbox One-konsol. Spelet kan spelas online med upp till fyra spelare. Uno Classic Online för Windows 11 är en digital version av det populära kortspelet Uno. Målet med spelet är att bli av med alla kort på din hand genom att matcha dem med det kort som du tidigare spelat.

Uno Classic Online för Windows 11 finns i flera olika språk som svenska, danska, norska och finska.