Hoppa till innehåll

UNO för Android

UNO för Android

UNO är en klassiker när det kommer till spel för hela familjen. Nu finns även klassikern som en app tillgänglig för Android-enheter.

UNO för Android har allt det man kan önska sig av det populära kortspelet, i ett mobilformat. Här finns det även nya regler, turneringar, spelformat och mycket mer att utforska. Uno kan njutas av alla, när som helst, oavsett om man är på språng eller befinner sig hemma. Ett minnesvärt familjevänligt spel som alla kommer älska.

UNO – en tidlös klassiker i mobilformat

UNO för Android är det klassiska kortspelet som förgyllt många familjekvällar, bara det att spelet nu finns i ett mobilvänligt format. Härifrån kan man välja att spela det klassiska kortspelet, eller välja från en mängd olika husregler att spela i realtidsmatcher.

För den som önskar kan UNO för Android även spelas och tävlas med i turneringar. Antingen kan spelaren välja att åtnjuta underhållningen av UNO själv eller tillsammans med vänner och familj för att vinna olika turneringar. Unikt med UNO för Android är även att spelare kan gå med i och/eller tävla mot UNO-klubbar från hela världen.

Skapa egna husregler med vänner och familj

UNO för Android blir ännu mer autentiskt med de så kallade “UNO-rummen” där spelaren tillsammans med vänner och familj kan ställa in sina egna husregler. Då kan man till exempel spela med nya kort som “Wild Punch” för att ge ett +4 kort till personen som spelade det. Eller använd speciella regler som “Stack” för att se en spelare samla på sig kort i sin hand.