Hoppa till innehåll

UNO för iOS

Finns det UNO casinospel?

UNO är onekligen världens mest populära ”alternativa” kortspel. Nu finns det populära, familjevänliga spelet även tillgängligt som en app för iOS-enheter.

UNO för iOS är den officiella Uno-appen och spelas av 200 miljoner människor världen över. I denna mobilvänliga variant av den tidlösa klassikern kan spelaren välja mellan olika spelformat, spela i turneringar, testa nya regler och mycket mer.

Spela UNO på språng eller hemma i soffan – du bestämmer

UNO för iOS är en app som finns att tillgå från App Store och med denna bjuds spelaren in till flera timmars underhållning om så önskas. Med det sagt kan UNO-älskaren spela UNO på språng eller hemma i soffan en lat söndag.

Med UNO för iOS kan spelaren själv styra över hur hen vill spela. Spelaren kan välja att spela med sina vänner, familjemedlemmar, eller helt själv mot andra okända personer. Spelaren kan välja att delta i turneringar för att vinna fina belöningar och ansluta sig till chattrum världen över för att kommunicera med vänner eller skaffa nya sådana!

Familjevänlig klassiker i nytt format

UNO är en självklar favorit när det kommer till kortspel och föreslås avnjutas tillsammans med vännerna och familjen i verkliga livet. Men några gånger föredrar man helt enkelt att spela underhållande kortspel från sin mobil, och med UNO för iOS finns det inget som hindrar en!

UNO för iOS är helt enkelt den familjevänliga klassikern i ett nytt format. Med denna krävs det inte mer än några få knapptryck för att spela det troligt underhållande spelet.