Hoppa till innehåll

Uno Ubisoft

Så kan du spela UNO online

Uno är ett utav världens största och mest älskade kortspel. Det är många utav oss som har vuxit upp med att spela Uno tillsammans med vänner och familj och spelet är minst lika engagerande och roligt idag som när det lanserades 1974.

Men idag så behöver man inte längre en kortlek för att kunna spela Uno. Tekniken har utvecklats i rasande takt och idag så finns det goda möjligheter att spela Uno antingen mot främlingar eller vänner genom ett Unospel till datorn. Ett utav alla dessa spel är det oerhört populära spelet Uno ultimate edition från spelutvecklaren Ubisoft.  

Att spela Uno Ultimate Edition

Om du är intresserad av att spela Uno via din dator så är allt du behöver göra att följa den här länken. Spelet kostar runt 100 kronor och laddas efter köp ner direkt till din dator. Spelet tar inte upp särskilt mycket plats och är inte heller så krävande. Detta betyder att man kan spela Uno Ultimate Edition med i stort sett vilken dator som helst. 

Hur gör man för att spela?

Det första du behöver göra är att köpa spelet. Det kommer sedan att laddas ner och efter att du har installerat det på din dator så är du mer eller mindre redo att köra igång direkt. Sedan sätter du upp ett konto. Spelet kommer sedan att leda dig igenom en genomgång kring hur man gör rent praktiskt för att spela spelet.

Olika varianter av Uno  

En sak som är så fantastisk med Uno Ultimate Edition är att du får flera varianter av Uno i ett och samma spel. Självklart kan man spela den klassiska och välkända varianten. Men det finns även Uno Flip, ett roligt spel där man använder sig av en kortlek med två sidor samt olika äventyr där man spelar mot datorn.

För den som är intresserad kan man också skapa spelsessioner med sina egna påhittade regler. Uno från Ubisoft har fantastiska verktyg som man kan använda sig utav för att skapa spelomgången med egna regler. Här är det enbart fantasin som sätter gränser, och genom att spela Uno Utimate Edition så kan du låta kreativiteten flöda och skapa nya och roliga sätt att spela ett utav världens mest klassiska kortspel.

Spela mot vänner eller testa dina färdigheter mot andra spelare

Men Uno är ju ingenting om man inte spelar mot andra människor. Som tur är så är stödet för detta mycket gott om man spelar Uno från Ubisoft. Man kan antingen välja att bjuda in vänner som också har spelet till att spela omgångar av klassisk Uno, Uno Flip eller någon av de andra varianterna som spelet bjuder på. När du har köpt spelet så kommer du att upprätta en profil. Din profil kommer sedan att gå upp i nivå i takt med att du spelar och blir bättre och är ett roligt sätt att mäta sin utveckling.

När du känner dig redo för det så kan du också utmana andra Unospelare online. Detta är ett utmanande och roligt sätt att ta sitt Unospelande till nästa nivå och är ett mycket populärt inslag.